En dag och 15 timmar.

Ja! Då åker vi till Båstad... 8) Det ska bli sååå mycket kul att bada varje dag och cykla överallt och gå till hamnen och äta godis varje dag. ^^ inte för att jag inte redan gör det... I båstad har de Top 80 världens godaste glass! Rena fettbomben som är superdupergod. Men för att inte bli fet så måste jag simma lite varje dag. ;) Jag måste endå simma för att få ett simmborgarmärke, som jag ska ha god uppsikt över det här året. Förra året så miste jag den och dens vän 1 kilometersmärket. ;_; De försvann.. så nu måste jag börja om på noll igen, typiskt mig. Nu tycker jag att det är på tiden attjag lägger upp lite båstad bilder. På tiden höh ;D

Jag tog också fullt med bra suddiga bilder på några tama barn men jag vet inte om jag får lägga upp bilderna på dem så jag låter bli. :)
Guldet!<3

Imorgon kan jag säga imorgon åker vi! jippie, jahoooo :D
Det ska somsagt bli sååååååååååååååååååååååååååååå kul så att alla å:en skulle inte få plats. ^^

Vi får se när jag skriver igen c:
//Ciss

Sagan om Harry Potter

Sagan om Harry Potter och Dubbningen måste du bara se på, den va aprolig! Fast det dåliga är att den är borttagen.. Den handlade iaf om att Harry skulle sluta fjärta om Rons bil. ;')
Men en annan rolig är denna som heter samma sak. :D


Och såklart alla "Sagan om Harry Potter" filmerna :D


//Ciss

Ny nedräkning :D

           Den här räknar sekunder också ;D

//Ciss
                                        

Nedräkning till Båstad

dagar kvar tills vi åker till Båstad!


//Ciss

Grönan

Hej! :D
I måndags åkte klassen in till Djurgården för att statsvandra, det va jättekul. ^^ Förutom att det regnade så jag blev tvungen att ta på mig regnstället. Efter vandringen gick vi till Grönan, de som hade intyg blev avsläppta där. Bland annat Josie och jag. c: Sen så väntade vi på Lollo på en kriminell bänk utanför innan hon kom. När hon kom va hon supertam! Sen gick vi in på Grönan köpte åkband och så och det första vi åkte va Vilda Musen. ;) Det va ganska lång kö fast vi va så tidiga, man fick kanske vänta i en kvart för att få åka. Efter det åkte vi Twister och det va så lite folk där så de fick vänta på att folk skulle komma och fylla upp vagnarna. Så vi åkte den två gånger. Efter Twister åkte vi Insane, Lollo sa att vi skulle göra det innan vi ändrade oss. ;) Fast jag tyckte inte att det va läskig utan mest obekväm eftersom säkerhetsremmen va lite hård. Efter Twister tror jag att vi åkte EXTREME den tyckte jag inte om för jag började må illa. :( Josie, Lollo och jag satt på en "arm" och sen när vi åkte hörde jag att någon skrek på våran "arm" och det va Lollo xD. Efter den åkte vi Frittfall och den va ascreepy. :s Kändes  som om huvudet skulle flyga av kroppen eller nåt... Efter sen åt vi och efter det åkte vi Berg och Dalbanan och efter den Kärlekstunneln ♥ Sen åkte vi några saker från barnavdelningen. ;) Jag tog lite bilder, här är några av dem. :)

 Lollo och Josie i kärlekstunneln. :D Jag åkte ensam. ;_;

Här är en bild från stadsvandringen.

//Ciss

RSS 2.0